Garagedeuren

Vind een passende garagedeur

Wanneer u een goede garagedeur wilt kopen, kunt u terecht bij de experts van ALCO Toegangstechniek Nederland. Er zijn verschillende deuren en andere manieren om uw garage af te sluiten. U kunt handmatige of automatische garagedeuren bij ons kopen, en sectionele of kanteldeuren bestellen. En dan is er nog een breed scala aan materialen en kleuren om uit te kiezen. De medewerkers van ALCO Toegangstechniek Nederland kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van garagedeuren. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden van de garage te bekijken. Met meer dan 15 jaar ervaring mag u ons tot experts op het gebied van garagedeuren rekenen.

Alleen de beste kwaliteit bij ALCO

Bij ALCO Toegangstechniek Nederland bieden we producten van hoge kwaliteit. Wij werken alleen met de beste leveranciers waar wij garagedeuren bestellen. De garagedeuren van Verano en Teckentrup voldoen zeer zeker aan onze eisen. Deze deuren zijn goed geïsoleerd en comfortabel in de bediening. Het kopen van een goed geïsoleerde garagedeur heeft een prettige uitwerking op uw energierekening. U verliest namelijk minder warmte en hoeft dus minder te stoken. Niet geheel onbelangrijk, de garagedeuren die u bij ons kunt kopen voldoen natuurlijk ook aan alle geldende veiligheidseisen.

Garagedeuren

Veilige garagedeuren

Garages bevatten over het algemeen behoorlijk wat kostbaarheden. Uw auto uiteraard, maar ook gereedschappen en fietsen. Inbrekers komen uw garage en woning binnen door de garagedeur. De garagedeuren van ALCO Toegangstechniek Nederland zijn inbraakwerend te bestellen om deze ongenode gasten buiten te houden. Alle deuren zijn standaard voorzien van een vingerknelbeveiliging en de wettelijke veerbreukbeveiliging. De vingerknelbeveiliging voorkomt dat u of uw kinderen met de vingers tussen de garagedeuren terecht komen. De veerbreukbeveiliging voorkomt bij een gebroken veer dat de panelen naar beneden komen vallen. De elektrische deuren zijn ook nog voorzien van een optilbeveiliging en obstakeldetectie. Optilbeveiliging houdt inbrekers buiten en de obstakeldetectie zorgt ervoor dat de deur bij tegendruk niet sluit.

Comfortabele bediening

De garagedeuren zijn verkrijgbaar met handbediening of elektrische bediening. Als u een automatische deur laat plaatsen, kunt u de deur met een druk op de knop openen en sluiten. Dat is vooral in de regen of bij koude temperaturen een welkome luxe, u hoeft de auto niet uit om de garage te openen.

Garagedeuren bestellen bij ALCO Toegangstechniek Nederland

Wilt u meer weten over onze garagedeuren en alle mogelijkheden? Dan kunt u bij onze monteurs terecht met al uw vragen. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ook bij calamiteiten staan wij uiteraard voor u klaar met een snelle landelijke service om u verder te helpen. Bel ALCO Toegangstechniek Nederland op 0314-392390 of stuur een mail naar info@toegangstechnieknederland.nl om een afspraak in te plannen. De monteurs van ALCO Toegangstechniek Nederland gaan graag aan de slag met het plaatsen van uw garagedeur.