Palen / Bollards

Bescherm uw eigendom met palen of bollards

Bent u op zoek naar palen of bollards van topkwaliteit? Dan bent u bij ALCO Toegangstechniek Nederland aan het juiste adres! U kunt bij ons palen of bollards bestellen om uw veiligheid te vergroten. Deze palen beschermen uw kostbare etalages of geldautomaat. Met palen is het ook mogelijk om gebieden af te bakenen. Palen en bollards bemoeilijken het betreden van bijvoorbeeld een voetgangersgebied of zorgen ervoor dat niemand zomaar uw parkeerplaats gebruikt. Er is veel mogelijk en daarom helpen wij van ALCO Toegangstechniek Nederland u graag de juiste manier te vinden om uw veiligheid te vergroten door de juiste producten te bestellen.

Verschillende mogelijkheden met bollards

Palen en bollards kunt u in verschillende uitvoeringen kopen bij ALCO Toegangstechniek. Zo is er de automatische paal of de semi-automatische paal bij ons te bestellen. Er zijn vaste en verwijderbare palen en parkeerbeugels. Wij leveren altijd de juiste oplossing, volledig afgestemd op uw wensen. Met behulp van ons advies zult u de juiste palen of bollards kopen. (Semi-)automatische bollards zijn uiteraard een stuk gebruiksvriendelijker bij frequent gebruik, bijvoorbeeld bij bedrijven. Door ook parkeerbeugels te kopen weet u zeker dat u iedere dag een parkeerplek voor uw eigen kantoor heeft.

Palen / bollards

Zakelijke én particuliere oplossingen kopen bij ALCO

Of u nu een manier zoekt om uw woning te beschermen, of dat u uw bedrijfspand, etalage of parkeerplaats veilig wilt stellen, ALCO Toegangstechniek levert u de juiste bollards om het doel te bereiken. Bij ons kunt u enkel palen en bollards van hoogwaardige kwaliteit kopen. Ze worden geplaatst door ervaren monteurs en wij staan u altijf bij in het geval van een storing. U kunt de palen vast laten zetten of verwijderbare palen bestellen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw etalage beschermen, maar kan er toch gemakkelijk gelost worden. Het automatiseren van palen is uiteraard ook mogelijk. De techniek en de automatische palen en bollards kunt u kopen bij ALCO Toegangstechniek.

Uitstekende service van ALCO Toegangstechniek

Met meer dan 15 jaar ervaren mag u ons een expert op het gebied van toegangstechniek en veiligheid noemen. Wij werken alleen met de beste merken en producten die wij zelf bestellen en importeren. Onze ervaren monteurs komen graag bij u op locatie om maatwerk te leveren en u te adviseren over de beste opties. In het ruime aanbod van ALCO Toegangstechniek Nederland vindt u altijd een passende oplossing voor uw probleem. Met een snelle landelijke service bent u tevens gegarandeerd van kundige ondersteuning bij calamiteiten.

Palen en bollards bestellen bij ALCO Toegangstechniek Nederland

Kies er ook voor om uw palen of bollards te bestellen bij ALCO Toegangstechniek Nederland. U kunt ons telefonisch bereiken via 0314-392390 om een afspraak te maken voor uw palen of bollards. U kunt ook mailen naar info@toegangstechnieknederland.nl. Wij van ALCO Toegangstechniek Nederland plaatsen ook bij u topkwaliteit palen of bollards!