Toegangsdeuren

Toegangstechnieken kopen

Een groot onderdeel van toegangstechniek zijn natuurlijk de toegangsdeuren. Als u de entree van uw woning of bedrijf wilt beveiligen, dan zijn er verschillende deuren om dat mee te doen. Om u te helpen een keuze te maken hebben wij een overzicht van deze deuren voor u opgesteld. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen in de showroom of telefonisch informatie inwinnen.

Toegangsdeuren

Automatische draaideuren kopen

U heeft het vast al geraden, automatische draaideuren zijn deuren die draaien om hun as. Dit type toegangsdeur is zowel handmatig of automatisch te bedienen. Vaak wordt er bij de automatische bediening gebruik gemaakt van sensoren om de deuren niet onnodig te laten draaien. Er zijn ook automatische enkele draaideuren. Dit zijn systemen die worden aangebracht op bestaande toegangsdeuren waardoor het mogelijk is om met een knop of sensor de deur te openen. Met name voor oudere mensen of mensen met een beperking is dit een uitkomst.

brandwerende toegangsdeur

Brandwerende toegangsdeuren bestellen bij ALCO

Brandwerende deuren houden vuur tegen. Mocht er onverhoopt brand uitbreken dan beperken deze zorgvuldig geteste stalen deuren de schade. Bij ALCO Toegangstechniek Nederland werken wij met de deuren van Teckentrup. De deuren plaatsen wij in particuliere, openbare en industriƫle domeinen. Brandwerende deuren kunt u bestellen in vele uitvoeringen waarbij er gekeken wordt naar de situatie waar deze toegepast worden.

Automatische schuifdeuren

Deze deuren vinden veelal toepassing in zorginstellingen en winkels. Het comfort voor de bezoekers en klanten staat daarbij voorop. Met een sensor wordt de persoon opgemerkt waardoor de deur opent en weer sluit. In geval van nood zijn de deuren handmatig te openen.

Rolhekken kopen

Rolhekken zijn hekken die opgerold worden om de poort te openen. Het voordeel van het hek is dat deze door het rooster optimaal ventileert. Er zijn verschillende roostervormen en materialen om uit te kiezen. De rolhekken van Techkentrup worden standaard voorzien van een automatische optilbeveiliging om inbrekers tegen te werken.

Roldeuren bestellen

Rolpoorten of roldeuren zijn een sterke en veilige manier om een groot oppervlakte af te sluiten, maar zij zorgen ook voor zonwering, extra isolatie en energiebesparing. De roldeuren worden automatisch bediend en zijn voorzien van een optilbeveiliging. Wij werken met de rolpoorten van Verano, waarbij u uit verschillende typen poorten kunt kiezen. Rolpoorten combineren veiligheid met duurzaamheid en een strak design.

Toegangsdeuren kopen bij ALCO Toegangstechniek Nederland

Toegangsdeuren in alle soorten en maten vindt u dus bij ALCO Toegangstechniek. Weet u zelf niet welke toegangsdeur u moet bestellen? Dan adviseren wij u daar graag over. Bel ALCO Toegangstechniek op 0314-392390 of stuur een mail naar info@toegangstechnieknederland.nl om al uw vragen te stellen of een afspraak in te plannen. De experts van ALCO Toegangstechniek Nederland installeren bij u graag veilige toegangsdeuren.