Tourniquet

Beveilig uw terrein met een tourniquet

Wilt u de toegang tot uw terrein beperken met tourniquets, zodat u zeker weet dat bevoegde personen toegang hebben? Dan is biedt ALCO Toegangstechniek Nederland een passende oplossing. Wij bieden tourniquets aan in allerlei soorten en maten. Weet u zelf niet welke u het beste kunt bestellen? Dan staan de adviseurs van ALCO Toegangstechniek Nederland klaar om u van advies te voorzien. Bij ons kunt u de beste producten van de beste leveranciers kopen. Wilt u een tourniquet bestellen om uw woning of bedrijf te beveiligen? Daarvoor kunt u bij ons terecht!

Tourniquet

Verschillende soorten tourniquets

Er zijn verschillende soorten tourniquets die u bij ons kan kopen. De driepoot tourniquet heeft drie poten in de vorm van buizen die draaien en zo toegang verlenen. Er is bovendien ook de draai tourniquet, roterende tourniquet en de tourniquetdeur. Alle types zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. Maar u weet zeker dat u bij ALCO Toegangstechniek een tourniquet van hoogstaande kwaliteit koopt. Indien gewenst is het ook mogelijk om een deur tourniquet te kopen. Deze zijn net zo hoog als een reguliere deur en kunnen onderdeel uitmaken van een hekwerk. De tourniquets worden veelal geplaatst in zakelijke omgevingen, maar ook particulieren kopen bij ons een goed toegangssysteem.

Tourniquet

Uitgebreide toegangssystemen

Omdat u bij ALCO Toegangstechniek Nederland veel verschillende producten en systemen kan kopen, kunt u uw hele woning of bedrijf door ons onder handen laten nemen. Bijvoorbeeld een hekwerk, toegangspoorten of een camerasysteem met intercom. Wij zijn van alle markten thuis. Er zijn verschillende zaken om rekening mee te houden als het gaat om het bestellen van een passend toegangssysteem met tourniquets. Uiteraard wordt er gekeken naar het te beveiligen object of terrein, de gasten of bezoekers en de frequentie waarmee zij u bezoeken. Het budget speelt ook mee bij het kopen van tourniquets. Zo kunt u dus bij ons terecht voor een driepoot tourniquet, draai tourniquet, roterende tourniquet of tourniquetdeur. Na ons overleg bestellen wij de tourniquets en andere benodigdheden bij ons leveranciers en wordt het door ervaren monteurs geplaatst.

Tourniquet bestellen bij ALCO Toegangstechniek Nederland

ALCO Toegangstechniek is al jaren dé expert op het gebied van beveiliging en toegangstechnieken. Onze monteurs komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Maak een afspraak met ALCO Toegangstechniek en bel 0314-392390 of stuur een mail naar info@toegangstechnieknederland.nl om de beste tourniquets te kopen. Bij ALCO Toegangstechniek Nederland kunt u terecht om uw tourniquet te bestellen.